Cazan Celsius 19KW Usa Mare

  • Home
  • Cazan Celsius 19KW Usa Mare

Cazan Celsius 19KW Usa Mare


2585.00 RON

Marca: Celsius

Disponibilitate: In stoc

Cazanele CELSIUS au fost proiectate pentru sistemele de încălzire centrală cu apă caldă.Sunt ideale pentru încălzirea centrală a caselor de locuit, atelierelor, serelor, diferitelor clădiri de uz gospodăresc în sistem deschis sau închis cu circulare gravitaţională sau pompare. Familia de produse Celsius are gama completă de cazane, oferând posibilitatea de a alege ca...

Cazanele CELSIUS au fost proiectate pentru sistemele de încălzire centrală cu apă caldă.Sunt ideale pentru încălzirea centrală a caselor de locuit, atelierelor, serelor, diferitelor clădiri de uz gospodăresc în sistem deschis sau închis cu circulare gravitaţională sau pompare.
Familia de produse Celsius are gama completă de cazane, oferând posibilitatea de a alege cazanul cu randamentul optim pentru nevoile dumneavoastră. 
Cazanele au fost concepute pentru arderea combustibilului solid, fiind ideale pentru lemne, resturi de lemne, cărbune negru, cărbune brun, brichetă.
La folosirea combustibilelor cu un conţinut mai mare de gudron este recomandat modalitatea de aprindere a focului de sus.
În cazul în care se folosesc cărbuni care la ardere se contopesc este nevoie de mai multă supraveghere, cu mai multe intervenţii în timpul arderii dar îndepărtarea resturilor arderii este mai uşoară.

Corpul cazanului:
Corpul cazanului este format dintr-o manta exterioară (3 mm ) şi una interioară ( 5 mm ), care este confecţionat din tablă de oţel prin îndoire , şi sudare .
Corpul cazanului este prevăzut cu trei uşi pentru ca manipularea cazanului să fie optimă.
Prin uşa de curăţire cu ustensila de curăţare se poate curăţa uşor interiorul cazanului de funinginea şi resturile de ardere depuse. 
Prin uşa camerei de ardere, se alimentează cazanul cu combustibil.
Uşa pentru cenuşă serveşte la îndepărtarea cenuşei şi zgurii, şi funcţionează ca o clapetă prin care avem posibilitatea de a regla cantitatea aerului necesar arderii.
Uşa pentru cenuşă se poate folosi şi cu regulator tiraj automat, senzorul trebuie instalat în mufa de 3”, situat pe cazan.Instalarea regulatorului de tiraj trebuie făcut de specialist!

Grătarele:
Grătarul vertical împiedică eventuala cădere a combustibilului din camera de ardere şi este detaşabil.
Grătarul orizontal este situat la linia mediană între cele două uşi inferioare şi este compus din două grătare.
Grătarele sunt fabricate din fontă, fac faţă solicitărilor extreme vreme îndelungată dar trebuie avut în vedere schimbarea lor la un grad avansat de uzură. Aprovizionarea cu grătare piesă de schimb este posibil prin importator.

Corpul cazanului este dotat cu izolaţie termică şi un înveliş din tablă vopsită în câmp electrostatic, care se asamblează cu şuruburi de corpul cazanului.

Cazanul este livrat cu: termometru, robinet umplere, grătar vertical, grătar orizontal 2 bucăţi.

Cazanul poate fi instalat numai în încăperi în care există posibilitatea de racordare la horn de dimensiune potrivită şi la sistemul de încălzire.

Pentru cazanele de încălzire centrală este necesar horn separat,care este realizat în dimensiunea necesară în funcţie de capacitatea cazanului, este realizat cu grijă deosebită, perfect etanş.Sarcina hornului este pe de o parte aspirarea aerului necesar arderii prin grătarul de foc, prin stratul în ardere, pe de altă parte conducerea fumului în atmosferă.Aerul necesar arderii se asigură din încăperea în care este instalat cazanul, deci trebuie să fie asigurat pătrunderea liberă a aerului în încăpere.Curentul necesar al cazanului este 0,2 mbar.Burlanul cazanului va fi maxim.1 metru de la cazan până la horn şi racordarea trebuie realizat printr-un cot.

Putere(kw): 19
Temp. max (C): 90
Continut apa(l):
Diam. cos fum(mm): 132
Inaltime x latime(mm): 1200x350
Adancime(mm): 430
Masa(kg): 80
Tiraj(mbar): 0.2
Diametrul usii de alimentare(mm): 235X221 mm
Randament(%): 72

Folosesti sau ai testat acest produs? Spune-ti parerea aici si ajuta-i pe ceilalti sa aleaga mai informaţi.

Rating *

Nu recomand Slab Acceptabil Bun Excelent
Sunati-ne