Cazan Celsius 45KW Usa Mare

  • Home
  • Cazan Celsius 45KW Usa Mare

Cazan Celsius 45KW Usa Mare


4885.00 RON

Marca: Celsius

Disponibilitate: In stoc

Cazanele CELSIUS au fost proiectate pentru sistemele de încălzire centrală cu apă caldă. Sunt ideale pentru încălzirea centrală a caselor de locuit, atelierelor, serelor, etc, în sistem deschis sau închis cu circulare gravitaţională sau pompare. Familia de produse Celsius are gama completă de cazane, oferind posibilitatea de a alege cazanul cu randamentul optim pentru n...

Cazanele CELSIUS au fost proiectate pentru sistemele de încălzire centrală cu apă caldă. 
Sunt ideale pentru încălzirea centrală a caselor de locuit, atelierelor, serelor, etc, în sistem deschis sau închis cu circulare gravitaţională sau pompare. 
Familia de produse Celsius are gama completă de cazane, oferind posibilitatea de a alege cazanul cu randamentul optim pentru nevoile dumneavoastră. 
Cazanele au fost concepute pentru arderea combustibilului solid, fiind ideale pentru lemne, resturi de lemne, cărbune negru, cărbune brun, brichetă. 
La folosirea combustibilelor cu un conţinut mai mare de gudron este recomandat modalitatea de aprindere a focului de sus. 
În cazul în care se folosesc cărbuni care la ardere se contopesc este nevoie de mai multă supraveghere, cu mai multe intervenţii în timpul arderii dar îndepărtarea resturilor arderii este mai uşoară.
Corpul cazanului este format dintr-o manta exterioară (3 mm ) şi una interioară ( 5 mm ), care este confecţionat din tablă de oţel prin îndoire şi sudare. 
Uşa este din fontă.

Putere(kw): 45
Temp. max (C): 90
Continut apa(l):
Diam. cos fum(mm): 160
Inaltime x latime(mm): 200x720
Adancime(mm): 720
Masa(kg): 340 kg
Tiraj(mbar): 0.2
Diametrul usii de alimentare(mm): 280x310
Randament(%):

Folosesti sau ai testat acest produs? Spune-ti parerea aici si ajuta-i pe ceilalti sa aleaga mai informaţi.

Rating *

Nu recomand Slab Acceptabil Bun Excelent
Sunati-ne