Cazan Celsius 52KW Usa Mare

  • Home
  • Cazan Celsius 52KW Usa Mare

Cazan Celsius 52KW Usa Mare


5940.00 RON

Marca: Celsius

Disponibilitate: In stoc

sistemele de incalzire centrala cu apa calda. Sunt ideale pentru incalzirea centrala a caselor de locuit, atelierelor, serelor, diferitelor cladiri de uz gospodaresc în sistem deschis sau inchis cu circulare gravitationala sau pompare. Familia de produse Celsius are gama completa de centrale pe lemne, oferand posibilitatea de a alege cazanul cu randamentul optim pentru nevoile dumneavoas...

sistemele de incalzire centrala cu apa calda.
Sunt ideale pentru incalzirea centrala a caselor de locuit, atelierelor, serelor, diferitelor cladiri de uz gospodaresc în sistem  deschis sau inchis cu circulare gravitationala sau pompare.
 Familia de produse Celsius are gama completa de centrale pe lemne, oferand posibilitatea de a alege cazanul cu randamentul optim pentru nevoile dumneavoastra. 
 Cazanele au fost concepute pentru arderea combustibilului solid, fiind ideale pentru lemne, resturi de lemne, carbune negru, carbune brun, bricheta.
 La folosirea combustibilelor cu un conţinut mai mare de gudron este recomandat modalitatea de aprindere a focului de sus.
 In cazul în care se folosesc carbuni care la ardere se contopesc este nevoie de mai multa supraveghere, cu mai multe interventii în timpul arderii dar indepartarea resturilor arderii este mai usoara.
Este interzis arderea cocsului in centralele pe lemne Celsius!
Corpul centralei pe lemne este format dintr-o manta exterioara (3 mm) si una interioara( 5 mm),care este confectionat din tabla de otel prin indoire,si sudare.
 Corpul centralei este prevăzut cu trei usi pentru ca manipularea cazanului sa fie optima.
 Prin usa de curatire cu ustensila de curatare  se poate curata usor interiorul cazanului de funinginea si resturile de ardere depuse. 
 Prin usa camerei de ardere, se alimenteaza centrala cu combustibil.
 Uşa pentru cenusa serveste la indepartarea cenusei si zgurii, si funcţioneaza ca o clapeta prin care avem posibilitatea de a regla cantitatea aerului necesar arderii.
 Usa pentru cenusa se poate folosi şi cu regulator tiraj automat, senzorul trebuie  instalat în mufa de ¾”, situat pe cazan.
Instalarea regulatorului de tiraj trebuie facut de specialist!
Corpul centralei pe lemne este dotat cu izolatie termica si un invelis din tabla vopsita în camp electrostatic, care se asambleaza cu suruburi de corpul cazanului.

Putere(kw): 53
Temp. max (C): 90
Continut apa(l):
Diam. cos fum(mm): 160
Inaltime x latime(mm): 1200x720
Adancime(mm): 720
Masa(kg): 340
Tiraj(mbar): 0.2
Diametrul usii de alimentare(mm): 310X280
Randament(%): 76

Folosesti sau ai testat acest produs? Spune-ti parerea aici si ajuta-i pe ceilalti sa aleaga mai informaţi.

Rating *

Nu recomand Slab Acceptabil Bun Excelent
Sunati-ne