Despre noi

Infiintata in anul 2002, SC. Sanplast S.R.L este situata in Oradea, judetul Bihor.

Firma Sanplast S.R.L are o echipa de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse sanitare, instalatii sanitare, robineti, reductii, filtre apa, coliere, tevi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Suntem importator direct Italia de robineti, supape, sorburi, filtre apa si alte produse. 

Experienta noastra isi face simtita prezenta si datorita faptului ca suntem reprezentanti ale diverselor companii atat din tara cat si din strainatate . 

REPREZENTANT TERAPLAST , CELE MAI BUNE TEVI /FITTINGURI IN COMENIUL CANALIZARILOR 

REPREZENTANT TECO

REPREZENTANT GOPLAST 

REPREZENTANT BOSSINI 

REPREZENTANT UNIVAL 

REPREZENTANT OMEC 

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 

Sunati-ne