RADIATOR KERMI 33X600X1200

  • Home
  • RADIATOR KERMI 33X600X1200
Suport inclus

RADIATOR KERMI 33X600X1200

Marca: Kermi

Disponibilitate: In stoc

Gama de radiatoare din otel de la Kermi sunt una dintre cele mai vandute pe piata, avand o eficienta ridicata si un aspect modern bazat pe calitate. Fiecare radiator este testat la o presiune de 13 bar, cu o presiune de lucru de 10 bar. Ambalajul protector de pe calorifere poate fi lasat in loc in decursul instalarii, reducand astfel deteriorarea vopselei. Radiatorele sunt dimensionate si conceput...

Gama de radiatoare din otel de la Kermi sunt una dintre cele mai vandute pe piata, avand o eficienta ridicata si un aspect modern bazat pe calitate. Fiecare radiator este testat la o presiune de 13 bar, cu o presiune de lucru de 10 bar. Ambalajul protector de pe calorifere poate fi lasat in loc in decursul instalarii, reducand astfel deteriorarea vopselei. Radiatorele sunt dimensionate si concepute urmand standardele EN 9001 din 2008 si 14001 din 2004 iar pierderile de caldura sunt testate in conformitate cu standardele BS EN442. Radiatoarele Kermi au o gama larga de dimensiuni, fiind usor de instalat cu un aspect estetic placut aduc eficienta termica de durata in spatiile montate. Tehnologia avansata de incalzire furnizeaza un flux de caldura ridicat cu un raport echilibrat intre convectia si radiatia de caldura. Datorita continutului scazut de apa din calorifere, caldura poate fi usor controlata pentru o economie maxima de energie.

Caldura si apa sunt prea importante pentru a le neglija si pentru a face compromisuri.

De aceea, Kermi, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, fiind printre cei mai cunoscuti producatori de radiatoare din Europa, prin inovatiile sale de pionierat, ofera o tehnologie moderna de incalzire si confort.

Siguranta inseamna mai mult decat incredere. Kermi va ofera siguranta la un nivel foarte inalt, respectiv o gama variata de materiale de calitate cu o functionalitate perfecta.

Tehnologia inovativa asigura confortul maxim in caminul dvs la un consum minim de energie.

idei noi pentru satisfacerea noilor pretentii.

Marime(mm): 33x600x1200
Temperatura (*C): 75
Putere (W): 2837

Folosesti sau ai testat acest produs? Spune-ti parerea aici si ajuta-i pe ceilalti sa aleaga mai informaţi.

Rating *

Nu recomand Slab Acceptabil Bun Excelent
Sunati-ne